Att debattera

med Jimmie Åkesson inför valet är en stor risk och därför avstår man. Att bedriva hetsjakt och sprida lögner är desto enklare för då behöver man inte konfronteras med en person som är överlägsen och alltid vinner den så kallade duellen, duell – vilket är medias påfund att beskriva en politisk debatt.

Varför undviker motståndare att debattera med Jimmie Åkesson och varför vinner han den? Svaret ligger i frågan – man undviker att debattera med Jimmie Åkesson för man vet att man förlorar. Tappa masken eller ansiktet vill man ju inte göra som några har erfarenhet av och speciellt inte mot en partiledare för Sverigedemokraterna.

Att ingen vill debattera invandringspolitik är känt sedan tidigare och detta är givetvis en av anledningarna till att man undviker den debatten med SD:s partiledare.

Att debattera politik är ingen tävling – det är dags att se allvarligt och seriöst på tillståndet som råder i landet. Debatten med Jimmie Åkesson är därför viktig eftersom han ikväll klargjorde att han är beredd att ta ansvar för landet.

Jimmie, du klarade utfrågningen alldeles galant hos Adaktusson!

Ian, du skötte dig också bra förstås!

Ett svar

  1. mopsen

    Men Bengt Westerberg ljög. 2009 beviljades 98.644 permanenta uppehållstillstånd i Sverige.

    april 7, 2010 kl. 12:49 f m

Lämna en kommentar