SD inte välkomna

i LO-förbundet Transport. Läs mer om det på Fria Nyheter.

Hela maktapparaten som styr Sverige och som kontrollerar medborgarna blottar sig nu öppet och bekräftar sig själva och sin ställning när man förkastar Sverigedemokraterna. Detta är en nödvändig process för att hela samhällsstrukturen ska bli transparent och genomlyst. Deras maktställning kan inte längre döljas eller maskeras och det bara bekräftar hur hotfull och farlig Sverigedemokraternas politik är för deras maktmonopol.

Nu knakar det i fogarna och ju närmare september vi kommer och ju större sympatierna blir för Sverigedemokraterna, desto större kommer motståndet att bli från den elit som kontrollerar vårt samhälle.

Detta är en mycket intressant period och fas av Sveriges moderna historia och det är nu vem som helst har möjlighet att visa var skåpet ska stå, så låt er inte förfasas över allt som händer och sker även om det kan verka en smula olustigt. Räkna med att allt fler i maktapparaten kommer att sluta leden ännu mer mot SD, men för det ska ingen förskräckas – räta på ryggen, stå för din sak och kom ihåg att de goda krafterna alltid finns där.

Det behövs nog lite kämpaglöd i det här landet och ingen ska låta sig kuvas eller kontrolleras.

Du bestämmer, så glöm inte att valsedeln är ditt språk och det enda språk makthavare förstår!

Vi höres!

/ Inspirone

Lämna en kommentar