När SD-ångesten stiger

är det skönt att ha de två tunga politiska blocken att luta sig mot.

Att beskriva likheter och olikheter dem emellan – inte som upplysning för läsare och väljare i första hand, utan snarare att för sin arbetsgivare och sina kollegor visa upp något av sin analytiska förmåga om man nu tycker att man besitter den.

Det kan ju vara så att man i sina svagare stunder när tillvaron känns grå tvivlar på den saken, sin prestationsförmåga menar jag – att då via sin yrkesutövning få bedriva någon form av egenvård är väl både mänskligt och förståeligt, trots att man inte är någon nybörjare i branschen.

Nu kanske någon inbillar sig att det är DN:s Henrik Brors jag skriver om, men så är inte fallet. Spontana tankar dyker bara upp när jag till hälften läst vad Brors skriver och det slår mig att det är dags för både politiker och journalister att vässa sina slöa knivar – efter valet ligger förmodligen den goda väldoftande marinerade steken på bordet…

Alla inbjuds att ta del av den glada festen, även dom som försökt att manipulera, vilseleda och sprida lögner till det svenska folket om det svenska partiet Sverigedemokraterna.

4,3 procent i senaste mätningen från Skop – livet är en fest!

Nu ska jag i alla fall av ren artighet läsa resten av artikeln i DN om de två blocken…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s